INGREDIENTS:
400g d'aigua
100g de llet
250g d'atmelles
200g d’ametlles marcona
250g de sucre
400g de nata
20g de fulles de gelatina
RECEPTA:
1- Tritura les ametlles amb la llet i l’aigua 3 min vel. 10 , afegeix el sucre i programa 5 min 90ºC vel. 2. Deixa reposar unes hores a la nevera.
2- Remulla la gelatina i escorre-la. Posa-la a dins del got amb 100g d’aigua programar 2 min 90ºC vel.2.
3- Cola les ametlles a mitjançant d’un escorredor de malla molt fina, i afegeix-les a la gelatina, programa 1 min vel.3, i deixa-la templar
4- Col·loca la papallona i munta la nata a vel.3 i mig. Barreja-ho amb l’anterior massa amb suavitat.
5- Posa-ho dins d’un motlle recobert de mantega i deixa-ho refredar com a mínim 5 hores. Treu el motlle submergint-lo amb aigua calenta.
domingo, 8 de marzo de 2009
Menjar blanc
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
0 comentarios:
Publicar un comentario