domingo, 29 de marzo de 2009

CARQUINYOLIS

INGREDIENTS
100 g d’ametlles crues amb pell
120 g de sucre
50 g d’ou
10 g de amaretto
una culleradeta de Royal
10 g de suc de llimona
150 g de farina
un polset de sal


PROCEDIMENT
1- Escalfar el forn a 180 ºC. Posar tots els ingredients al vas, excepte les ametlles i programar 12 seg vel. 6
2- Afegir les ametlles i programar 30 seg vel espiga. Amb la massa, farem dues tires llargues d’uns 5 cm d’ample i 1,5 cm d’alçada .Si resulta difícil fer les tires ens podem ajudar enferinant l’espai de treball.
3- Una vegada fetes les posem sobre un silpat i les entrem al forn calent durant uns 20 ò 25 minuts.Tot seguit els treiem i en fem llesquetes d’un cm de gruix aproximadament.Les tornem a enfornar uns 5 minuts, fins que quedin lleugerament enrossits.

Es poden servir acompanyats d’un vi dolç.

0 comentarios: