miércoles, 25 de febrero de 2009

Crema d'enciam

INGREDIENTS:
1 ceba
1 rovell d’ou
2 cullerades de nata
1 pessic de sucre
700g de brou
1 cullerada de mantega
1 enciam
sal, pebre i nou moscada
200g llet


PROCEDIMENT:
1- Torcejar la ceba 4 segons a la velocitat 4, afegir la mantega saltejar 5 minuts a 100ºC , vel. 1
2- Neteja i torceja l’enciam. Posa-ho al got amb la barreja anterior, el brou, una mica de sal, nou moscada i el sucre. Programa 15 minuts 100ºC vel. 1
3- Tritura-ho 1 minut a vel. 9. Afegeix la llet i programa 5 minuts a 90ºC vel. 2.
4- Afegeix el rovell d’ou i la nata. Deixa-ho 3 minuts mes a 90ºC, vel. 2. Serveix-ho calent i amb trossos de pa si es desitja

0 comentarios: